разделы


Новости партнёров
Бизнес-новости
Информация партнёров


Арктичні конструктори серії Lego Friends

29.10.2014
Информация партнёров

Кожна дитина любить пізнавати нове, досліджувати щось, шукати скарби та поринати в пригоди. Тому до звичайних іграшок часто зникає інтерес. А от маленький світ, яким керує сам малюк – це завжди цікаво. Саме такими є конструктори LEGO. У першу чергу вони допомагають дитині адаптуватися до зовнішнього світу, розвинути власну уяву, ознайомитися із усіма нюансами життя у великому місті та навчитися долати перешкоди.

А для справжніх героїв, для відважних шукачів пригод було створено серію LEGO Арктика. Це справжня маленька версія того, що відбувається за Полярним колом. Цей конструктор дозволить дитині відчути себе реальним дослідником, першовідкривачем нових земель, підкорювачем арктичної криги та льодовиків.

Кожен набір має різні деталі, але Ви й самостійно можете формувати свій власний із окремих елементів, про які поговоримо далі.

Найперше, що потрібно для маленького науковця в таких суворих умовах – це команда. Вправний пілот, машиніст для бульдозера, вірні робочі, які готові освоювати арктичні простори. Усе це дуже захопливо, а інколи навіть небезпечно – фігурки полярного ведмедя також є в окремих наборах LEGO City Арктика.

Ця новинка 2014 року являє собою арктичний дослідницький табір. Справжня станція зв’язку, в якій продумана кожна деталь: для завантаження цінних порід споруджено ескалатор, є пункт відстежування об’єктів з електронним дисплеєм, мікроскоп, для відпочинку є маленький телевізор, а також кухня, де Ви знайдете посуд.

Ангар розташований у формі літери Г. Крім сигнальних антен, на ньому розташовані й сонячні батареї, адже той, хто очолює цю експедицію, повинен пам’ятати про важливість енергії. Здолати твердість льодовика Ваш малюк зможе за допомогою льодоруба та бура на гусеничному ході. В бульдозері обладнано кабіну водія, яка відкривається. Снігоходи допоможуть належно вивчити віддалені точки полярних пустель. 

А для справжніх сміливців є гелікоптер, до якого можна прикріпити трос із гаком та вантажити полярні скарби. Для того, щоб повністю відчути смак життя в Арктиці радимо обрати для свого малюка собачу упряжку, на якій можна перевозити інструменти. Собаки хаскі довезуть, куди потрібно, адже це вірні друзі.

Отож, для істинних любителів пригод та відважних дослідників варто обирати саме набори LEGO City Арктика. А купити елементи конструктора LEGO Арктика (у Львові) допоможе інтернет-магазин http://lvbrick.com.ua/

Добавить комментарий

Укажите символы, которые вы видите на картинке