разделы


Новости партнёров
Бизнес-новости
Информация партнёров


Ігри про любов та поцілунки

05.08.2014
Новости партнёров

Немає нічого краще і приємніше романтичної гри для дівчаток поцілунки з коханою людиною. Такий поцілунок може бути навіть мокрим, бо з досліджень стало відомо, що слина має властивість збільшити сексуальний потяг. Наука філематологія знайшла зв'язок між гормонами і звичайною грою поцілунком. Ці гормони - справжнісінький ключ до репродуктивності, тому що вони знаходяться у взаємозв'язку з генами, які переходять з покоління в покоління. Доведено що в слині міститься тестостерон, який сприяє збільшенню статевого потягу. Багато хто любить грати у безкоштовні ігри для дівчаток поцілунки з широко відкритим ротом, навіть не здогадуючись про те, що таким чином вони стимулюють статевий потяг у жінки. Близько дев'яноста відсотків людей люблять грати і обмінюватися поцілунками. Точно таку ж поведінку спостерігається серед бонобо і шимпанзе ( карликових ). А ось лисиці лижуть мордочки один одного, птиці клювики, а слони ставлять один одному хоботи в рот.

Навіть Дарвін мав свою думку з цього приводу. Він вважав, що поцілунок є природним інстинктом. Ігри поцілунки - це як би спосіб оцінки потенційних партнерів. Але дослідники виявили, що кожен вид хімічної системи починає діяти під час залицяння партнерів один за одним. Це дійсно так, незважаючи на те, що багато хто навіть не підозрюють про це.

Якщо задуматися про історичне походження ігор поцілунків, то багато антропологи вважають що такий спосіб поцілунку спочатку виник для того щоб мати могла передати своєму малюкові пережовану їжу. У деяких країнах (НЕ західних суспільствах ) попереднє жування збереглося до цих пір і широко поширене. Ця практика поступово перейшла в романтичні ігри про любов серед дорослих людей. Деякі вважають, що поцілунок це як би спосіб об'єднання та злиття людських душ.

Професор історії і класики Дональд Латейнер у своєму Уеліанском університеті зайнявся дослідженням про поцілунки людей. Він вивчав, хто цілувався і з ким, а також, чому і коли в Римі чи Афінах і подібних містах античності. У своїх іграх він вказав зображення сімейних, романтичних і соціальних поцілунків за допомогою поезії та прози. А також намагався їх передати через приватні або державні витвір мистецтва. У це число входять навіть вази і зображення на скульптурах. Набагато рідше гра для дівчаток поцілунки зображена в мистецтві Стародавнього Риму і Древньої Греції. В основному в давнину ігри поцілунки використовувалися як передачі соціальної ієрархії, а не для цілей еротичного характеру. Це стало відомо виходячи з обмежених, упереджених і пошкоджених джерел.

Добавить комментарий

Укажите символы, которые вы видите на картинке